Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Een beroepskeuze maken is best lastig

Macgee de Korte zit op de Techno Mavo in Spijkenisse; specialisatie Procesindustrie: “Wij zijn een van de betere leerlingen wordt gezegd”.

Op de Techno Mavo van het Penta college CSG kun je een uitdagende opleiding krijgen. Ben jij een nieuwsgierige, onderzoekende jongen of meid? Dan kun je bij deze excellente school goed aan je trekken komen. De Oude Maas heeft al twee keer het predicaat excellente school gekregen van de Onderwijsinspectie. Een excellente school is in de basis een goede school die zich onderscheidt van andere goede scholen door te excelleren op een bepaald gebied dat in de school als geheel doorwerkt. Dat de school heeft gekozen voor een technologisch profiel heeft hiertoe aan bijgedragen. Techno Mavo is een pittige MAVO-TL opleiding, met extra verdieping waarbij je hoofd, hart en handen nodig hebt. Macgee de Korte uit Maaswijk Spijkenisse is een van die leerlingen die ook graag met zijn handen werkt en nu in het 4e jaar zit. Hij heeft gekozen voor de specialisatie Procesindustrie. De andere specialisatie is Medisch Instrumentatie Techniek (MIT). 

Macgee heeft gekozen voor de Procestechniek omdat er veel werk in te vinden is en het heel breed is om zijn vervolgopleiding in te kiezen. Alle theoretische vakken gaat Macgee goed af. Voor de praktische vakken gaan deze leerlingen ook naar het RDM waar de oefenfabrieken tot hun beschikking staan. Hier wordt gezegd dat de leerlingen van het Penta een van de betere leerlingen zijn. Hij weet al meer dan zijn ouders weten over de procesindustrie, hij plaagt ze er graag mee! Hij heeft tot dusver al zoveel kennis opgedaan en is al enthousiast voor zijn volgende opleiding. Hij weet voor 100 procent dat hij de Procesindustrie in wil. Daarvoor gaat hij naar Brielle, naar het STC. Eigenlijk wilde hij de middelbare al doorlopen op het STC in Rotterdam, maar dat vonden zijn ouders te ver weg en vonden gelukkig een passend alternatief in de buurt voor Macgee, de Techno Mavo. 

Kernwoorden voor deze opleiding met specialisatie Procesindustrie zijn: stressbestendig | verantwoordelijkheid | communicatief sterk | nauwkeurigheid | probleemoplossend werken

Dit schooljaar maak je een keus voor een VO-school. Ook Penta helpt je graag bij je zoektocht naar de beste school voor jou. Lees hun magazine Stars & Stories speciaal voor leerlingen in groep 8 online via deze link.
terug naar overzicht
Deel dit bericht: