Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Europees Massagoed- Overslagbedrijf (EMO) bv

Het Europees Massagoed- Overslagbedrijf (EMO) bv is de grootste droge bulk terminal in Europa en is sinds 1973 gevestigd op de Maasvlakte in Rotterdam. EMO is gespecialiseerd in de overslag en opslag van ijzererts en kolen vanuit de hele wereld.

Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions (ISO 9001-14001 en VCA** gecertificeerd) is een toonaangevend en succesvol bedrijf, die maatwerkoplossingen biedt op het gebied van valveiligheidsvoorzieningen. Wij inventariseren alle voorkomende veiligheidsricico’s omtrent veilig we

Evides Waterbedrijf

Wie zich verdiept in Evides Waterbedrijf komt al gauw tot de ontdekking dat water als werkgebied ongekend veelzijdig is. Zeker bij een bedrijf als Evides, waar we zowel drinkwater leveren als industriewater.

ExxonMobil

ExxonMobil is de grootste olie- en petrochemische maatschappij ter wereld. Wij zijn zo groot geworden door het toptalent van onze medewerkers te combineren met het behalen van topresultaten.

Fabricom Offshore Services B.V.

Fabricom Offshore Services B.V. maakt deel uit van GDF SUEZ, een van de grootste energieleveranciers van de wereld. Als grootste zelfstandige multidisciplinaire dienstverlener in de offshore olie & gas industrie zijn wij toonaangevend in

Fall Creek Farm & Nursery

Farm Frites

ferris

Voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland ontwerpt, fabriceert en monteert ferris staalconstructies voor uiteenlopende doeleinden. Daarbij zijn wij met name actief in de industrie (chemie en petrochemie) en de utiliteitsbouw.

Florensis

FrigoCare

Frigocare Rotterdam BV is een op- en overslagbedrijf voor gekoelde en bevroren levensmiddelen, met als specialisatie vis en visserijproducten. Als zodanig neemt Frigocare een belangrijke positie in voor de import vanuit derde landen voor deze produkten.