Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Schutter Rotterdam B.V.

Schutter Rotterdam B.V. maakt onderdeel uit van Schutter Group en is wereldwijd actief als logistiek dienstverlener op het gebied van testing, inspectie en certificatie diensten binnen de agri-bulk, eetbare olie & vetten en biomass markten.

Secretarion

Wij geloven in professionals die meedenken met het bedrijf of de organisatie waarin zij werken… Sterker nog: wij geloven erin dat medewerkers met een prettige werkomgeving zich sneller ontwikkelen en zich sneller inleven in het bedrijf en de markt.

SGS Nederland B.V.


2 actuele vacature(s):

SGS Search

Shell Nederland

In Nederland werkt Shell aan het opsporen, winnen en verwerken van gas en olie, en de verkoop van producten die daaruit voortkomen.

Shell Pernis / Moerdijk

Shell is een wereldwijde actieve groep van ondernemingen op het gebied van energie en petrochemie. Wij hebben mensen werkzaam in meer dan 90 landen.

Shin-Etsu

De productie van pvc is een van de kernactiviteiten van Shin-Etsu. Met filialen in negentien landen en een totale capaciteit van meer dan drie miljoen ton is dit Japanse moederbedrijf de grootste pvc-producent ter wereld.


5 actuele vacature(s):

Shure Europe GmbH

Sif Group

Sif Group is een toonaangevende fabrikant van stalen funderingen voor de offshore windprojecten en de olie- & gasindustrie. Wij produceren grote buizen voor offshore windparken en olie- & gasplatformen, voornamelijk in de Noordzee.

Sif Netherlands bv