Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Vopak Terminal Vlaardingen

Koninklijke Vopak N.V. is met een historie van bijna vier eeuwen wereldmarktleider op het gebied van onafhankelijke opslag en aan- en afvoer van vloeibare olieproducten, chemicaliën, plantaardige oliën en vloeibaar gemaakte gassen.

Vopak Terminal Westpoort

Koninklijke Vopak N.V. is gemeten naar capaciteit ’s werelds grootste onafhankelijke dienstverlener in tankopslag voor vloeibare bulk, gespecialiseerd in de opslag en overslag van vloeibare chemicaliën, gassen en olieproducten.

Wereldhavendagen

Wilmar Oleochemicals B.V.

Wilmar Oleochemicals B.V. is onderdeel van Wilmar International. Wilmar is de grootste agro-businessgroup in Azië en is de grootste verwerker en merchandiser van tropische oliën en vetten.

Xylem Water Solutions

Xylem Water Solutions biedt geïntegreerde oplossingen aan voor de behandeling en het transport van (afval)water. Wij verkopen een grote range aan producten van toonaangevende merken zoals Flygt, Sanitaire, Leopold, Godwin and Wedeco.

ZHD Stevedores