Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Farm Frites

ferris

Voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland ontwerpt, fabriceert en monteert ferris staalconstructies voor uiteenlopende doeleinden. Daarbij zijn wij met name actief in de industrie (chemie en petrochemie) en de utiliteitsbouw.

Florensis

FrigoCare

Frigocare Rotterdam BV is een op- en overslagbedrijf voor gekoelde en bevroren levensmiddelen, met als specialisatie vis en visserijproducten. Als zodanig neemt Frigocare een belangrijke positie in voor de import vanuit derde landen voor deze produkten.

Fugro Nederland

Bij Fugro, Nederlands grootste ingenieursbureau, werk je in een succesvolle, innovatieve onderneming. Wereldwijd verzamelen en interpreteren wij gegevens over het aardoppervlak en de (zee)bodem.

Future Forward Portstream B.V.

Slimme en creatieve oplossingen bedenken voor complexe markten vinden wij geweldig. Dit verklaart onze passie voor de haven en industrie.

G.J. Wortelboer Jr. B.V.

Wortelboer B.V. is een toonaangevende technische groothandel in ankers en kettingen gevestigd in het havengebied Heijplaat in Rotterdam-Zuid. Wij zijn marktleider en bedienen al jaren vele tevreden nationale en internationale klanten uit de scheepvaart.

Gate terminal B.V.

Op de Maasvlakt in Rotterdam is de eerste Nederlandse LNG-importterminal gebouwd. De terminal is 24 uur per dag per dag operationeel. De terminal bestaat uit drie opslagtanks, twee aan-legsteigers en een omgeving waar LNG wordt hervergast.

GDF SUEZ Energie Nederland

GDF SUEZ Energie Nederland is een toonaangevende energiespeler op de Nederlandse markt. Met 6 moderne energiecentrales en een hypermoderne nieuwe centrale op de Rotterdamse Maasvlakte in aanbouw hebben wij een totale productiecapaciteit van ruim 5000 MW.

GebuVolco