Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

BASF Nederland

Wij zijn wereldwijd nummer één in chemie door onze intelligente oplossingen: voor onze klanten én voor een duurzame toekomst.

BCTN B.V.

BDP Netherlands BV

BDP International is een familiebedrijf, opgericht in 1966. Het hoofdkantoor is gevestigd in Philadelphia, en vandaar uit is BDP uitgegroeid tot een logistieke dienstverlener actief in meer dan 140 landen.

Berkman Forwarding BV

Heden ten dage is Berkman Forwarding B.V. gegroeid tot een middelgrote expediteur met eigen kantoren in China, Vietnam, India, U.S.A. en werkt in andere landen samen met betrouwbare en gerenommeerde agenten.

Bosch Transmission Technology B.V.

Bosch is een kerngezond bedrijf en staat al meer dan 125 jaar voor kwaliteit. De oprichter, Robert Bosch, was een strategisch ondernemer die ervan overtuigd was dat kwaliteit en technologisch hoogstaande producten de sleutel naar het succes vormen.

BP Raffinaderij Rotterdam

BP Raffinaderij Rotterdam is een van de grootste raffinaderijen van Europa. Onze raffinaderij verwerkt dagelijks 400.000 vaten aardolie, wat uitkomt op een jaarlijkse productie van 19 miljoen ton.


1 actuele vacature(s):

Brand Energy & Infrastructure Services


1 actuele vacature(s):

Breadbox

Breman Woningbeheer

BUCHEN-ICS b.v.

BUCHEN-ICS is een internationaal opererend dienstverlenend bedrijf dat zich heeft toegelegd op het wisselen van katalysatoren die in reactoren aanwezig zijn en die onder normale- en of stikstof condities door middel van zuigtechnieken worden verwijderd.