Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

KONE

KONE is wereldwijd leider in het verzorgen van complete en vernieuwende oplossingen voor de installatie, onderhoud en modernisering van liften, roltrappen en – paden, gevelliftinstallaties en automatische deuren.

Konecranes B.V.

Konecranes is wereldwijd marktleider op het gebied van hijstechnologie met een grote verscheidenheid aan klanten, waaronder de productie- en procesindustrie, scheepswerven, havens en terminals. Konecranes biedt zowel productiviteitsverhogende hijsoplossin

Koninklijke Boskalis B.V.

Koninklijke Boskalis Westminster N.V. is een toonaangevende internationale dienstverlener op het gebied van baggeren, maritieme infrastructuur en maritieme diensten.

Kuwait Petroleum Europoort B.V.

Kuwait Petroleum Europoort B.V. (ook wel ‘KPE’) is een moderne olieraffinaderij, centraal gevestigd in het industrieel havengebied Europoort-Rotterdam. KPE is onderdeel van een internationaal opererend olieconcern, bekend onder de merknaam Q8.

LBH Netherlands

LBH Netherlands b.v. is een ambitieus scheepvaartbedrijf dat zich bezighoudt met werkzaamheden op het gebied van internationale distributie van droge- en natte massa goederen. Wij beschikken over kantoren zowel in binnen- als buitenland.

Lely

Lengkeek Staalbouw BV

Lengkeek Staalbouw BV te Hoogvliet, onderdeel van Andus Group BV, is een fullservice aanbieder in de nationale staalbouwbranche.

Liftcom BV

Liftcom is een onderneming met zowel raadgevende als uitvoerende technici met als expertise havenkranen en zware industriële apparatuur.

Liftinstituut Holding bv

Logidex

Logidex is al sinds 2002 gespecialiseerd in het bemiddelen en begeleiden van BBL-leerlingen in de haven en logistiek. Deskundige begeleiding, daar staan wij voor!