Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Croon Elektrotechniek

Werken bij Croon is werken bij het grootste in elektrotechniek gespecialiseerde bedrijf van Nederland. Elektrotechniek is het vak dat we al meer dan 130 jaar met hart en ziel beoefenen. Waar we dagen over kunnen praten, en dat ons nog elke dag fascineert.

D.O.R.C.

D.O.R.C. International heeft een leidende positie in de oogheelkundige chirurgie. Wij ontwikkelen en fabriceren gebruiksvoorwerpen voor eenmalig gebruik, maar ook instrumenten en apparatuur welke wij verkopen in meer dan 80 landen.

Da Vinci College

De technische wereld is voortdurend in ontwikkeling. Jouw technisch talent wordt bij Technologie op het Da Vinci College verder ontwikkeld door onze kennis van de praktijk. Leren op school en werken in de praktijk doe je bij Technologie tegelijkertijd.

Damen Shiprepair

Damen Shiprepair Rotterdam (DSR) is een toonaangevende scheepswerf op het gebied van scheepsreparatie, onderhoud en het ombouwen van schepen.

DCMR Milieudienst Rijnmond

DCMR is de toonaangevende milieudienst voor mensen die zich verantwoordelijk voelen voor de maatschappij waarin ze leven. Want hier gebeurt het, in het meest uitdagende gebied van Nederland: de Rijnmond.

De Jong Duke

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt.


2 actuele vacature(s):

De Rijke Group

DNV Business Assurance

DNV Business Assurance is een onderdeel van DNV en is één van de drie grootste Certificerende Instellingen in Nederland. Het hoofdkantoor van de regio Benelux is gevestigd net onder Rotterdam, in Barendrecht.

Dräger

Het beschermen, ondersteunen en redden van mensenlevens: dat is wat we doen bij Dräger - dag in dag uit. Bijna 13.000 medewerkers over de gehele wereld zijn werkzaam bij Dräger. Zonder hun inzet, motivatie en toewijding zouden wij niet zijn wat wij...


1 actuele vacature(s):

DSM Nederland B.V.

Koninklijke DSM N.V. is een mondiale onderneming die vanuit wetenschappelijke basis actief is op het gebied van gezondheid, voeding en materialen.