Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Bunge Loders Croklaan

C. Steinweg-Handelsveem B.V.

Caldic B.V.

Caldic Chemie B.V. is een werkmaatschappij van Caldic, een multinationale groep productie- en handelsbedrijven met het hoofdkantoor in Rotterdam en vestigingen in vele Europese landen en in het Verre Oosten.


1 actuele vacature(s):

Cargill B.V.

Wil jij je talenten maximaal benutten en ben je op zoek naar een bedrijf dat gedreven wordt door innovatie, diversiteit hoog in het vaandel heeft en prestaties beloont? Denk dan eens aan een carrière bij Cargill!

Cargotec Netherlands B.V.

Cargotec verbetert de efficiency van goederenstromen door het aanbieden van producten en diensten voor het laden en lossen van goederen in de grote terminals, op de weg en op zee. Deze producten worden aangeboden onder de merknamen Hiab, Kalmar en MacGreg

Carisbrooke Shipping

Carisbrooke Shipping is een Engeland gevestigde rederij met een aantal Nederlandse dochtervennootschappen, waaronder Carisbrooke Shipping (Holland) BV.

Chemours Netherlands B.V.

Climax Molybdenum B.V.

Climax Molybdenum B.V. is een dochteronderneming van de Amerikaanse Climax Molybdenum Company, die op haar beurt een dochteronderneming is van het Amerikaanse mijnbouwconcern Freeport McMoran Incorporated.

Coca-Cola Enterprises

Als marktleider in een van de grootste FMCG-sectoren levert Coca-Cola European Partners non-alcoholische drankjes van de hoogste kwaliteit aan meer dan 300 miljoen klanten.

Cofely

Cofely is de grootste technische dienstverlener van Nederland. Met ruim 6.200 medewerkers werken we iedere dag hard aan de beste (totaal)oplossingen voor allerlei klanten: van Heineken en Shell tot Rijkswaterstaat. Geen dag is hetzelfde.