Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Cargill B.V. - Wil jij je talenten maximaal benutten?

Wil jij je talenten maximaal benutten en ben je op zoek naar een bedrijf dat gedreven wordt door innovatie, diversiteit hoog in het vaandel heeft en prestaties beloont? Denk dan eens aan een carrière bij Cargill.

Ons personeel is werkzaam op akkers, in laboratoria, molens, keukens, kantoren, productiebedrijven en op de beursvloer. Ze dragen veiligheidshelmen, sluiten deals, ontwerpen nieuwe producten en verbeteren de procedures.


Waarom kiezen voor Cargill?

Mensen hebben verschillende redenen om bij Cargill te willen werken. Volgens sommigen heeft het te maken met het respect dat ze van hun managers krijgen. Anderen grijpen de kans om het verschil te maken door actief te zijn bij de verschillende Cargill projecten die de gemeente ten goede komen. Sommige vinden het gewoon prettig om iedere dag zichzelf te kunnen zijn en daarvoor beloond te worden.


Aandacht voor de waarde van diversiteit

Cargill vindt diversiteit erg belangrijk. Cargill heeft respect voor alle individuen en behoudt zo een werkomgeving waarin iedereen met respect behandeld wordt.

 

Competitieve vergoeding

Wij hanteren een competitief vergoedingssysteem, dat zowel regionale markt- als industriefactoren in overweging neemt. Zo stimuleren en belonen wij uitmuntende prestaties. In al onze bedrijven betalen wij onze werknemers gangbare, concurrerende en marktconforme salarissen, waar ter wereld ze ook werkzaam zijn.

Ons beleid is: Het stimuleren van interne doorgroeimogelijkheden.

Hiernaast ziet u of Cargill op dit moment actuele vacatures heeft.

 

 


 

terug naar overzicht