Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Cargotec Netherlands B.V. - We keep cargo on the move!

Cargotec verbetert de efficiency van goederenstromen door het aanbieden van producten en diensten voor het laden en lossen van goederen in de grote terminals, op de weg en op zee. Deze producten worden aangeboden onder de merknamen Hiab, Kalmar en MacGregor.

De Kalmar container handling machines zijn marktleiders in de havens en terminals waar containers overgeslagen worden door ship-toshore kranen, stapelkranen, straddle carriers, reachstackers en empty container handlers. De Kalmar heftrucks en terminal trekkers worden in de zware industrie en in de distributie en logistieke centra gebruikt. Hiab is wereldmarktleider in oplossingen voor het laden en lossen van vracht in de woningbouw, bosbouw, industrie, afvalverwerking, recycling en defensie. MacGregor is de wereldwijde marktleider in offshore loadhandling oplossingen die worden
gebruikt aan boord van koopvaardijschepen, offshore support schepen en in havens en terminals.
Cargotec is een internationale organisatie met 11.000 medewerkers. In Nederland zijn 400 medewerkers werkzaam vanuit onze locaties in Rotterdam, Meppel, Bladel, Bedum en Zaltbommel. Wij hebben een uitgebreid service netwerk en staan 24 uur per dag klaar voor de klant. Onze technische en commerciële medewerkers staan dagelijks klaar ter ondersteuning van onze klanten en werken met veel passie aan onze producten.

afbeelding1afbeelding2afbeelding3

terug naar overzicht