Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

APM Terminals Rotterdam B.V.

APM Terminals Rotterdam B.V. is één van de meer dan 50 containerterminals van APM Terminals, onderdeel van de A.P. Moller-Maersk Group. Met het verstrekken van World-class service, betrouwbaarheid en efficiëntie aan meer dan 60 rederijen, is APM Termin

Applus+ RTD Netherlands Rotterdam

Applus RTD is a leading global energy service provider, delivering technical assurance through non-destructive testing, inspection, and certification to the capital-intensive, high-risk energy, utility and infrastructure industries in every region of the

Arbo Support

Arriva

Arriva behoort tot de belangrijkste aanbieders van reizigersvervoer in Europa, heeft meer dan 53.000 medewerkers en voert per jaar 2 miljard reizen uit in 14 Europese landen.

Aspenal B.V.

BAM Accommodatie Asset Management

BAM Bouw en Techniek

BAM Infra Regionaal

BAM Infra Regionaal is een lokale partner die op de hoogte is van alle regionale ontwikkelingen op het gebied van infra projecten. BAM Infra Regionaal begeleidt als lokale aannemer de totale keten van het bouwproces.

Barendregt's Kistenfabriek B.V.

Barth bedrijven

Barth Installatietechniek is een familiebedrijf, opgericht in 1931. De opeenvolgende generaties hebben het bedrijf beheerst laten groeien, met een vooruitstrevende blik en gericht op de wensen van de klant.