Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Lengkeek Staalbouw BV

Lengkeek Staalbouw BV te Hoogvliet, onderdeel van Andus Group BV, is een fullservice aanbieder in de nationale staalbouwbranche.

Liftcom BV

Liftcom is een onderneming met zowel raadgevende als uitvoerende technici met als expertise havenkranen en zware industriële apparatuur.


1 actuele vacature(s):

Liftinstituut Holding bv

Logidex

Logidex is al sinds 2002 gespecialiseerd in het bemiddelen en begeleiden van BBL-leerlingen in de haven en logistiek. Deskundige begeleiding, daar staan wij voor!


3 actuele vacature(s):

LOXAM / Workx Europoort / Rotterdam


1 actuele vacature(s):

LUKOIL Benelux B.V.

LUKOIL Benelux B.V. is a subsidiary of a Swiss trading company LITASCO SA, which is part of the major Russian oil company LUKOIL.

Lutechresources

Lummus Heat Transfer (LHT), onderdeel van CB&I, levert vanaf 1934 gespecialiseerde warmte verdracht apparatuur voor de proces industrie wereldwijd, voornamelijk warmte wisselaars en ovens.

LyondellBasell

LyondellBasell is één van de grootste chemische bedrijven wereldwijd, met 58 productielocaties in 18 landen. De technologieën en chemische halffabricaten van LyondellBasell worden verwerkt in producten die over de hele wereld de kwaliteit van leven van

LyondellBasell Industries Holdings B.V.

LyondellBasell produceert materialen die essentieel zijn voor het vormgeven - in de elektronica, de verpakking van voedsel, bouwmaterialen, auto-onderdelen, motorbrandstoffen, textiel, medische apparatuur en nog veel meer.


2 actuele vacature(s):

M.T. Maritime Management B.V.

Established in 1980, the MTMM Group is engaged in the worldwide transportation of bulk liquid chemicals, edible oils, acids and petroleum products.