Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

DSM Sinochem Pharmaceuticals

DSM Sinochem Pharmaceuticals (DSP) is wereldwijd actief in de productie en de verkoop van farmaceutische producten, zoals Penicilline en Amoxiciline.

DualTech BV

DualTech BV staat voor een innoverend bedrijf gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige instrumenten voor de internationale laboratorium industrie.

Eastport Maritime Group

Established in 1980 in Singapore, Eastport Maritime is one of Asia’s largest ship-broking houses today.

EECV

Ertsoverslagbedrijf Europoort (EECV), gelegen in het Europoortgebied van de Rotterdamse haven is een van de grootste en modernste overslagbedrijven van massagoed in Europa. Op de locatie van ongeveer 82 hectare worden op jaarbasis ca. 30 miljoen ton ijzer

Emerald Kalama Chemical

Emerald Kalama Chemical BV is wereld marktleider met betrekking tot de productie en verkoop van benzoëzuur, derivaten en volgproducten daarvan. Eindmarkten zijn o.a. voedingsproducten voor mens en dier, producten voor persoonlijke verzorging en geneesmid

Enecogen

De Enecogen energiecentrale is een 50/50 deelneming tussen het Nederlandse Eneco en het Amerikaanse Castleton Commodities International (CCI).

ENGIE Services Zaandam

EST-Floattech

Estron Group

De Estron Group is een middelgrote, logistieke dienstverlener. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Botlek-Rotterdam. Om de Europese markt goed te kunnen bedienen, zijn onze mensen ook te vinden in Warschau, Polen.

ETT - VTTI

Onze terminal in Rotterdam groeit hard. Daarom zijn wij op zoek naar ondernemende collega’s die van aanpakken weten. Een persoonlijke klik tussen jou en onze organisatie vinden wij erg belangrijk.