Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Greif

Greif is een multinational op het gebied van industriële verpakkingen voor de wereldwijde chemische, petro-chemische, agrarische en voedselverwerkingsindustrie.

GS-Hydro Benelux B.V.

GS-Hydro Benelux B.V. is onderdeel van de GS-Hydro Group, een van oorsprong Fins bedrijf met vestigingen over de hele wereld.

Gunvor Petroleum Rotterdam B.V.

GVB

Haan Oil Storage

Haan Oil Storage is een tankopslagbedrijf gevestigd in de zeehaven van Dordrecht en is een onderdeel van de groep waar onder andere ook de tankterminal ‘Standic’ te Dordrecht alsmede ‘Haan Tankstations’ toebehoort.

Havenbedrijf Rotterdam

Heerschap Drainage B.V.

Heerschap drainage B.V. is een sinds 1964 opererend bedrijf waarbij de eigenaren zeer betrokken zijn bij de uitvoering van de werkzaamheden. De 3e generatie is reeds in het bedrijf werkzaam.


2 actuele vacature(s):

Hellman

Hellmann Worldwide Logistics is een internationale logistieke dienstverlener met meer dan 16.000 werknemers wereldwijd. Voor onze opdrachtgevers verzorgen wij luchtvrachten, zeevrachten, wegvervoer en opslag.

Hertel B.V.

Hi-Safe Systems B.V.