Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Haan Oil Storage

Haan Oil Storage is een tankopslagbedrijf gevestigd in de zeehaven van Dordrecht en is een onderdeel van de groep waar onder andere ook de tankterminal ‘Standic’ te Dordrecht alsmede ‘Haan Tankstations’ toebehoort.

Havenbedrijf Rotterdam

Hellman

Hellmann Worldwide Logistics is een internationale logistieke dienstverlener met meer dan 16.000 werknemers wereldwijd. Voor onze opdrachtgevers verzorgen wij luchtvrachten, zeevrachten, wegvervoer en opslag.

Hi-Safe Systems B.V.

Hiflex Automatiseringstechniek B.V.


1 actuele vacature(s):

IHC Merwede

IHC Merwede is wereldmarktleider in de bouw van gespecialiseerde schepen voor natte mijnbouw- en baggeractiviteiten en een belangrijke speler op het gebied van complexe custom-built offshore schepen.

Indorama

Indorama Ventures is een internationaal chemieconcern, actief in Europa, Azië, Afrika en Noord Amerika. Indorama is de grootste producent van PET voor verpakkingsdoeleinden.


3 actuele vacature(s):

Industrierecruiters

Industrierecruiters is er om gekwalificeerde technici zoals operators, engineers, technicians en veiligheidskundige die actief zijn in de industrie en een nieuwe uitdaging zoeken, aan een nieuwe baan te helpen.


2 actuele vacature(s):