Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Da Vinci College

De technische wereld is voortdurend in ontwikkeling. Jouw technisch talent wordt bij Technologie op het Da Vinci College verder ontwikkeld door onze kennis van de praktijk. Leren op school en werken in de praktijk doe je bij Technologie tegelijkertijd.

Damen Shiprepair

Damen Shiprepair Rotterdam (DSR) is een toonaangevende scheepswerf op het gebied van scheepsreparatie, onderhoud en het ombouwen van schepen.

DCMR Milieudienst Rijnmond

DCMR is de toonaangevende milieudienst voor mensen die zich verantwoordelijk voelen voor de maatschappij waarin ze leven. Want hier gebeurt het, in het meest uitdagende gebied van Nederland: de Rijnmond.

De Heus Voeders B.V.

De Jong Duke

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt.

De Klok Banden B.V.


1 actuele vacature(s):

De Rijke Group

DNV Business Assurance

DNV Business Assurance is een onderdeel van DNV en is één van de drie grootste Certificerende Instellingen in Nederland. Het hoofdkantoor van de regio Benelux is gevestigd net onder Rotterdam, in Barendrecht.

Dräger

Het beschermen, ondersteunen en redden van mensenlevens: dat is wat we doen bij Dräger - dag in dag uit. Bijna 13.000 medewerkers over de gehele wereld zijn werkzaam bij Dräger. Zonder hun inzet, motivatie en toewijding zouden wij niet zijn wat wij...

DSM Nederland B.V.

Koninklijke DSM N.V. is een mondiale onderneming die vanuit wetenschappelijke basis actief is op het gebied van gezondheid, voeding en materialen.