Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Provincie Overijssel

Q8KPE

Kuwait Petroleum Europoort BV (ook wel 'KPE') is een moderne olieraffinaderij, centraal gevestigd in het industrieel havengebied Europoort-Rotterdam. KPE is onderdeel van een internationaal opererend olieconcern, bekend onder de merknaam Q8.

R.G.R. Shipping & Forwarding

R.G.R. Shipping & Forwarding B.V. te Barendrecht is een internationaal opererend Expeditiebedrijf en is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in logistieke dienstverlening aan de On- en Offshore industrie.

RecCen

Op zoek naar een nieuwe baan? Voor het vinden van een nieuwe uitdaging zijn er veel mogelijkheden: eigen netwerk, bureaus, advertenties, Google óf RECCEN

Reftrade

Reftrade is gespecialiseerd in de verkoop en de verhuur van zowel nieuwe als gebruikte koel/vriescontainers (reefers) en verplaatsbare koel/vriesopslagunits voor de opslag en het vervoer van temperatuurgecontroleerde producten.

RET

Werken bij de RET is werken aan een belangrijk product. Onze bussen, trams en metro’s zijn onmisbaar in de regio Rotterdam. Tienduizenden mensen rekenen op ons om hun bestemming veilig te bereiken. Heen en terug. Elke dag weer.


2 actuele vacature(s):

Reym Groep

Reym is een sterk groeiende, landelijk opererende dienstverlener op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalmanagement. Naast ons hoofdkantoor in Amersfoort beschikken we over 6 lokale vestigingen, verspreid over het land.

Ricoh Europe Supply Chain Management BV


2 actuele vacature(s):

Rodax N.V.

Rodax N.V., fabrikant van temperatuursensoren, is opgericht in 1985 te Antwerpen. Over de afgelopen jaren wist Rodax een groei te realiseren en heeft inmiddels een zeer sterke reputatie in de industriële markt.

Rotork BV