Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Stena Line bv

De Zweedse multinational Stena Line heeft een leidende rol op het gebied van vracht- en passagiersvervoer over zee. Zij onderhoudt verschillende ferry verbindingen in Noordwest Europa. Stena Line BV in Hoek van Holland verzorgt met een zestal schepen 3 va

Stichting Havensteder

Bij ons is geen dag hetzelfde. Onze omgeving verandert volop en dat heeft invloed op ons werk. Dat maakt werken bij Havensteder afwisselend, boeiend en soms onvoorspelbaar. Kun jij dat aan? Dan ben je van harte welkom!


1 actuele vacature(s):

Stolt-Nielsen


1 actuele vacature(s):

Stork

Jouw toekomst ligt bij Stork Technical Services, dé technische dienstverlener. Bij ons werk je met de nieuwste technieken, op prachtige projecten voor internationale, nationale en regionale opdrachtgevers. Uitdagend werk dus!

Stork Technical Services

Stork is met 14.500 medewerkers een wereldwijde speler op het gebied van Asset Integrity Management.

Sulzer Turbo Services Rotterdam B.V.

Sulzer Turbo Services Rotterdam (onderdeel van het Sulzer concern met wereldwijd 12.000 medewerkers), gevestigd te Rotterdam Europoort, is gespecialiseerd in reparatie en revisie aan rotating equipment voor de industrie.

TCC Hoogvliet B.V.

Opgericht als The Cleaning Company, een industrieel uitzendbureau met een directeur-eigenaar en wel één hele uitzendkracht, is het bedrijf in het eerste lustrum uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor de gehele industrie

Technicom BV

Technicom is hét opleidingsinstituut, zowel voor de (proces-)industrie als voor de retailbranche. Wij gaan verder dan alleen het verzorgen van een cursus of opleiding. Als u dat wilt, verzorgen wij alle aspecten die bij opleiden komen kijken.

TechniekTalent.nu

TechniekTalent.nu is een samenwerkingsverband van technische sectoren, in opdracht van werknemers- en werkgeversorganisaties. Met als doel om jongeren te enthousiasmeren voor de techniek om daarmee technisch talent te winnen voor de technische sectoren.


1 actuele vacature(s):

Terminal Recruiters BV

Terminal Recruiters is specialist in het koppelen van gedreven personeel aan de juiste werkgever.