Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Shin-Etsu - Laat jij ’s werelds grootste pvc-producent goed draaien?

Wie zijn wij
De productie van pvc is een van de kernactiviteiten van Shin-Etsu. Met filialen in negentien landen en een totale capaciteit van meer dan drie miljoen ton is dit Japanse moederbedrijf de grootste pvc-producent ter wereld. In Nederland vindt de productie plaats in Botlek en Pernis, ondersteund door het kantoor in Hilversum. In totaal telt Shin-Etsu Nederland 225 medewerkers.

Wat doen wij
Op de locatie Botlek wordt door een proces van mengen, kraken en destilleren het product vinylchloridemonomeer gemaakt. Dit materiaal gaat via een pijplijn naar de fabriek in Pernis, waar het wordt omgezet in pvc. Zo produceert Shin-Etsu Nederland jaarlijks zo’n 430 kiloton pvc. Deze grondstof wordt vervolgens door de afnemers verwerkt in tal van producten, zoals leidingen, bedrading, raamkozijnen en vloerbedekking. 

Wat leer jij van ons
Ons bedrijf is klein, maar veelzijdig. Fornuizen, destillatiekolommen, pompen en de nieuwste besturingssystemen: operators krijgen bij ons een echte uitdaging. Ook op de afdeling maintenance werken gedreven vaklieden die de fabriek door en door kennen. Binnen Shin-Etsu heerst een informele sfeer. Dat betekent korte lijnen en veel contact tussen de afdelingen. In ‘verbeterteams’ denken medewerkers en managers gezamenlijk na over het verbeteren van processen binnen ons bedrijf. Door trainingen en cursussen wordt niet alleen de persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd, maar ook het allround vakmanschap. Ambitie en organisatiedoelstellingen vormen daarbij het uitgangspunt. Kortom: bij ons staat de medewerker centraal. 

Waarom ben jij belangrijk voor ons
Ons bedrijf blijft vernieuwen en nieuwe gebieden ontdekken. Wij zoeken daarom medewerkers die met ons meedenken en meegroeien. Teamplayers, die een bijdrage willen leveren aan de organisatie door zichzelf te ontwikkelen. Wij hebben voor jou uitdagende functies op zowel mbo- als hbo-niveau, op diverse afdelingen. Werken bij Shin-Etsu, dat is pas chemie!

Bezoek de website van Shin-Etsu via de contactgegevens op deze pagina om de actuele vacatures te bekijken.afbeelding1afbeelding2afbeelding3

terug naar overzicht