Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Mentrex Lemac BV

METTLER TOLEDO

Ben je klaar met je technische MBO en op zoek naar een kans om verder te leren in de praktijk? Bij METTLER TOLEDO hebben we een uniek technisch traineeship voor MBO’ers.

Ministerie van Defensie

Mistras Group

Mistras Group B.V. is een internationaal inspectie & NDO (Niet Destructief Onderzoek) bedrijf dat zich kenmerkt door succesvolle toepassing van geavanceerde technieken en een hoge mate van expertise op het gebied van de objecten die zij voor opdrachtgeve

Muller Zwaar Transport B.V.

Wij zijn een zwaar transport onderneming en sleepdienst over het water. Onze activiteiten bestaan uit het transporteren van zware lading, verslepen en assisteren van zeeschepen, baggermaterieel, scheepssecties, offshoreconstructies e.d.

N.V. Nederlandse Gasunie

Gasunie is een van de grootste gasinfrastructuurbedrijven in Europa. Jaarlijks stroomt ongeveer 125 miljard kubieke meter aardgas door ons netwerk, bijna een kwart van het totale gasverbruik in de Europese Unie. We zijn het eerste Europese ga

NBK B.V.


1 actuele vacature(s):

Nederlands Loodswezen

Het Nederlands Loodswezen zorgt ervoor dat elk jaar tienduizenden zeeschepen veilig en vlot ván en náár de Nederlandse havens worden geloodst.

Neste Oil Netherlands B.V.

Neste Oil’s goal is to be the world’s leading supplier of cleaner traffic fuels. These fuels will be essential in helping meet the growing amount of energy needed in traffic and transport as sustainably as possible. By developing and producing low-emi

Netherlands Maritime Technology