Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

OOCL Logistics

OOCL Logistics is een onafhankelijke en neutrale logistieke dienstverlener welke wereldwijd opereert. Middels een netwerk van meer dan 130 eigen kantoren biedt OOCL Logistics innovatieve logistieke- en supply-chain diensten aan haar klanten.


2 actuele vacature(s):

OOCL Netherlands Branch

OOCL Netherlands Branch is een onderdeel van de in Hong Kong gevestigde scheepvaartgroep OOCL en is gespecialiseerd in het gecontaineriseerd handelsverkeer tussen het Verre Oosten, Europa, USA, Canada en Australië.


1 actuele vacature(s):

Opleidingsbedrijf InstallatieWerk Nederland

Bij Opleidingsbedrijf InstallatieWerk kan beide. Opleidingsbedrijf InstallatieWerk biedt alle mogelijke opleidingen in de installatie- en elektrotechniek. We hebben vele praktijkcentra in Nederland, dus is er altijd een bij

P&O Ferrymasters

At P&O Ferrymasters, you will be joining a pan-European leader in tailor-made transport, logistics and supply chain solutions. We’re part of P&O Ferries – owned by Dubai World – and work across road, rail and sea through our Contract Logistics, Frei


3 actuele vacature(s):

Parcel International

PCS B.V.

Ben je toe aan een volgende carrièrestap in een even dynamische als veelzijdige branche? Dan biedt PCS waardevolle carrièrekansen en mogelijkheden in de procesindustrie.


7 actuele vacature(s):

Peinemann Groep

Peinemann is al bijna 55 jaar een begrip in de wereld van horizontaal- en verticaal transport. Opererend vanuit het hoofdkantoor in Hoogvliet is Peinemann uitgegroeid tot een one-stop-shopping bedrijf met vestigingen verspreid over heel Nederland.


1 actuele vacature(s):

Pietersen Elektriciteit B.V.

Pietersen Elektriciteit B.V. is een middelgroot elektrotechnisch installatiebedrijf. Zij is sinds de oprichting in 1917 gevestigd in Vlaardingen en beweegt zich met name in de industriële sector.

Pirtek Europoort

Pirtek is een bedrijf dat groeit. Altijd staan we open voor nieuwe collega's, die deel gaan uitmaken van ons team Mobile Sales & Service Technician's (MSST'er): servicemonteurs die met een bus uitrukken om storingen te verhelpen op locatie.

Pon Equipment

Pon Equipment is de oudste (sinds 1926) Cat dealer buiten de Verenigde Staten en al meer dan 85 jaar actief in Nederland.