Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Ricoh Europe Supply Chain Management BV

Rodax N.V.

Rodax N.V., fabrikant van temperatuursensoren, is opgericht in 1985 te Antwerpen. Over de afgelopen jaren wist Rodax een groei te realiseren en heeft inmiddels een zeer sterke reputatie in de industriële markt.

Rotork BV

Rotra

Koninklijke Rotra is sinds 1909 actief als internationaal logistiek dienstverlener en met 825 gemotiveerde medewerkers bij vestigingen in Doesburg, Rotterdam, Amsterdam, Hardenberg, Antwerpen, Kampenhout en Brussel meer dan ooit een innovatieve “one sto

Rotterdam World Gateway (RWG)

Rotterdam World Gateway is in juni 2012 gestart met de bouw van een containerterminal op Maasvlakte 2. Wanneer de terminal eind 2014 operationeel is, zal Rotterdam World Gateway één van de meest moderne, technisch innovatieve en duurzame

Royal Burger Group

‘Making global business easy’, dat is ons motto. Al sinds de oprichting van Royal Burger Group 242 jaar geleden zijn we continu bezig onszelf en onze diensten te verbeteren om het leven van onze klanten gemakkelijker te maken.

S5 Agency World

S5 Agency World biedt vanuit de vestigingen in heel Europa de meest efficiente omloopsnelheid voor de schepen van onze klanten. De klanten zijn overal ter wereld gevestigde scheepseigenaren, rederijen, operators en chartermaatschappijen.

Samskip

Samskip is een internationaal bedrijf dat transport en aanverwante diensten levert over land, zee en door de lucht.


2 actuele vacature(s):

Saybolt Nederland B.V.

Saybolt is een onafhankelijke, leidende onderneming op het gebied van inspectie en analyse. Onze opdrachtgevers zijn oliemaatschappijen, chemische bedrijven, traders en handelshuizen, (semi)overheden, en researchinstellingen.


1 actuele vacature(s):

SCA Logistics B.V. Rotterdam Terminal

Wij zijn onderdeel van SCA, een Zweeds concern met wereldwijd meer dan 35.000 werknemers. SCA Logistics is onderdeel van de business unit Forest Products van SCA. Zij verkopen papierproducten voor kranten, tijdschriften en catalogi, evenals grondstoffen v