Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Profile Car & Tyreservice DBS

Profile DBS

ProRail

Treinverkeersleiding stuurt alle treinen in Nederland aan. Ook zorgt deze bedrijfseenheid voor de coördinatie bij calamiteiten op het spoor en voor zo snel mogelijk herstel van het treinverkeer bij een verstoring.

Provincie Overijssel

Q8KPE

Kuwait Petroleum Europoort BV (ook wel 'KPE') is een moderne olieraffinaderij, centraal gevestigd in het industrieel havengebied Europoort-Rotterdam. KPE is onderdeel van een internationaal opererend olieconcern, bekend onder de merknaam Q8.

R.G.R. Shipping & Forwarding

R.G.R. Shipping & Forwarding B.V. te Barendrecht is een internationaal opererend Expeditiebedrijf en is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in logistieke dienstverlening aan de On- en Offshore industrie.

RecCen

Op zoek naar een nieuwe baan? Voor het vinden van een nieuwe uitdaging zijn er veel mogelijkheden: eigen netwerk, bureaus, advertenties, Google óf RECCEN

Reftrade

Reftrade is gespecialiseerd in de verkoop en de verhuur van zowel nieuwe als gebruikte koel/vriescontainers (reefers) en verplaatsbare koel/vriesopslagunits voor de opslag en het vervoer van temperatuurgecontroleerde producten.

RET

Werken bij de RET is werken aan een belangrijk product. Onze bussen, trams en metro’s zijn onmisbaar in de regio Rotterdam. Tienduizenden mensen rekenen op ons om hun bestemming veilig te bereiken. Heen en terug. Elke dag weer.

Revin Brielle B.V.