Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

M.T. Maritime Management B.V.

Established in 1980, the MTMM Group is engaged in the worldwide transportation of bulk liquid chemicals, edible oils, acids and petroleum products.

Maersk Line Netherlands

the undisputed leader in container transport. Maersk Line facilitates global trade, operating in more than 125 countries and employing over 21,000 people. For the right candidates we offer attractive career opportunities.

Maersk Ship Management

Maersk Ship Management is part of the AP Møller Maersk (APMM) Group and is located in Rotterdam.

Mammoet Ferry Transport B.V.

MellesConsult

MellesConsult is een Werving, Selectie en Detacheringsbureau dat gespecialiseerd is in de Transport, Logistiek en Scheepvaartbranche. MellesConsult bemiddelt al bijna 25 jaar met succes, door kennis en deskundigheid te combineren

Mentrex Lemac BV

METTLER TOLEDO

Ben je klaar met je technische MBO en op zoek naar een kans om verder te leren in de praktijk? Bij METTLER TOLEDO hebben we een uniek technisch traineeship voor MBO’ers.

Ministerie van Defensie

Mistras Group

Mistras Group B.V. is een internationaal inspectie & NDO (Niet Destructief Onderzoek) bedrijf dat zich kenmerkt door succesvolle toepassing van geavanceerde technieken en een hoge mate van expertise op het gebied van de objecten die zij voor opdrachtgeve

Muller Zwaar Transport B.V.

Wij zijn een zwaar transport onderneming en sleepdienst over het water. Onze activiteiten bestaan uit het transporteren van zware lading, verslepen en assisteren van zeeschepen, baggermaterieel, scheepssecties, offshoreconstructies e.d.