Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Neste Oil Netherlands B.V.

Neste Oil’s goal is to be the world’s leading supplier of cleaner traffic fuels. These fuels will be essential in helping meet the growing amount of energy needed in traffic and transport as sustainably as possible. By developing and producing low-emi

Netherlands Maritime Technology

Nexo Shipbroking B.V.

Based in Rotterdam, the heart of worldwide shipping, we have an impressive network of tanker owners and operators that can facilitate even the most demanding enquiries.


2 actuele vacature(s):

Nordex Energy

You have set yourself the aim of investing your personality, your energy and your time where it is worthwhile. In a task which is both fun and a challenge. In a company that is successful. Welcome to Nordex!


2 actuele vacature(s):

Nuplex Resins

Nuplex is een wereldwijde fabrikant en distributeur van hoogwaardige harsen voor verf. De producten zijn gebaseerd op een groot palet van technologieën, zoals watergedragen-, oplosmiddelhoudenden poederharsen.

Oceanwide Offshore Services

Oceanwide is een leverancier van personeelsdiensten met ruim 35 jaar wereldwijde ervaring in het leveren van hooggekwalificeerd personeel aan de olie & gas en maritieme industrie. Oceanwide Offshore Services in Den Helder werft, selecteert en detacheert p


2 actuele vacature(s):

Odfjell Terminals Rotterdam B.V.

Odfjell Terminals (Rotterdam) bestaat sinds 1957 en is een onafhankelijke tankopslagterminal. Naast op- en overslag houdt OTR zich bezig met de toll destillatie van producten voor haar klanten.

Oiltanking Amsterdam B.V.

Oiltanking is een van 's werelds grootste partners op het gebied van onafhankelijke opslag voor minerale en chemische producten, gassen en droge bulk.


1 actuele vacature(s):

OMS

OMS is een professionele dienstverlener voor bedrijven die hun terminal willen bemannen met ervaren verladingsoperators. Bij OMS werken direct inzetbare, vakkundige, enthousiaste en gemotiveerde verladingsoperators.


5 actuele vacature(s):

Onderwijscentrum Binnenvaart

Het Onderwijscentrum Binnenvaart stimuleert initiatieven om de kwaliteit van binnenvaartopleidingen te bevorderen en bouwt, samen met onderwijspartners en bedrijfsleven, een onderwijsvisie die aansluit bij de ontwikkelingen in de bedrijfstak.