Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Carisbrooke Shipping - Carisbrooke Shipping

Carisbrooke Shipping is een Engeland gevestigde rederij met een aantal Nederlandse dochtervennootschappen, waaronder Carisbrooke Shipping (Holland) BV. Sinds de oprichting in de jaren '60 heeft de onderneming zich ontwikkeld tot één van de toonaangevende rederijen in de Europese handelsvaart: het resultaat van een visie waarin klantgerichtheid, flexibiliteit en innovatie centraal staan. Carisbrooke Shipping richt zich op het exploiteren, bevrachten en verhuren van een internationale vloot van moderne, flexibel inzetbare 'multi-purpose' schepen met capaciteit (1.200-19.200 ton) en laad- en losvoorzieningen op maat.

In Nederland is de organisatie met 20 enthousiaste medewerkers verantwoordelijk voor het beheer van ongeveer 20 schepen opererend op de internationale markt. De organisatie laat zich kenmerken door de pragmatische benadering en servicegerichte instelling gecombineerd met een open en informele cultuur. In Nederland zijn we gevestigd in Zwijndrecht en Amsterdam.

Hiernaast ziet u of er momenteel actuele vacatures zijn bij Carisbrooke Shipping.

  

afbeelding1afbeelding2afbeelding3

terug naar overzicht