Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Logidex - De specialist in leer-werkplekken voor de haven en logistiek

Logidex is al sinds 2002 gespecialiseerd in het bemiddelen en begeleiden van BBL-studenten in de haven en logistiek. Deskundige begeleiding, daar staan wij voor! Onze consultants kunnen zich, door hun ervaring in de haven en logistiek én het onderwijs, goed inleven in zowel de student als het leerbedrijf. We bezoeken regelmatig de leerbedrijven en de scholen. Studenten staan er dus niet alleen voor! Bij Logidex zijn wij continu op zoek naar de juiste match. Dat betekent dat we studenten en leerbedrijven altijd eerst goed leren kennen voor we gaan bemiddelen. In onze dienstverlening houden we zoveel mogelijk rekening met de wensen van beide partijen.

Als BBL-student kom je alleen in aanmerking voor een leer-werkplek via Logidex als je ingeschreven staat voor een opleiding in de richting van havens of logistiek. BBL-studenten gaan één dag in de week naar school en werken vier dagen bij een erkend leerbedrijf in het vakgebied. Wij geven studenten de mogelijkheid via een leer-werktraject ervaring op te doen in de sector en daarnaast een diploma te behalen. Studenten kunnen aan de slag gaan als operationeel medewerker in een warehouse, distributiecentrum of op een terminal. Daarnaast bemiddelen wij ook administratieve talenten naar bijvoorbeeld expediteurs of cargadoors. Aan de slag? Schrijf je nu vrijblijvend bij ons in!

Kijk hiernaast voor actuele vacatures bij Logidex >>


afbeelding2

terug naar overzicht