Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Evides Waterbedrijf - Ongekend veelzijdig en interessant!

Wie zich verdiept in Evides Waterbedrijf komt al gauw tot de ontdekking dat water als werkgebied ongekend veelzijdig is. Zeker bij een bedrijf als Evides, waar we zowel drinkwater leveren als industriewater en ons bezig houden met waterzuivering in de meest brede zin van het woord. Wij zijn dan ook één van de grootste waterbedrijven in Nederland. Om je een idee te geven: jaarlijks leveren wij circa 158 miljoen m3 drinkwater aan 2,5 miljoen consumenten en bedrijven in het zuidelijk deel van Zuid-Holland, in Zeeland en de westpunt van Brabant. Ook leveren we industriewater aan grote industrieën. Dit alles doen we met 600 werknemers, verspreid over dertien productielocaties en twee kantoren (hoofdkantoor Rotterdam).

"Evides biedt je riante mogelijkheden voor ontwikkeling en ontplooiing." 


Het is dan ook niet verwonderlijk dat je bij Evides uitdagingen treft in allerlei soorten techniek en op alle denkbare niveaus. Waar je ook begint, één ding staat als een paal boven water: Evides Waterbedrijf biedt je riante mogelijkheden voor ontwikkeling en ontplooiing. 

Techniek in binnen- en buitenland
Er gaat heel wat werktuigbouw, procestechniek, civiele techniek en elektrotechniek om in water. Er liggen vooral volop kansen in de techniek; zelfs in het buitenland. Want ook daar zijn we actief met de internationale organisatie Vitens-Evides International en werken wij aan drinkwaterprojecten in Vietnam, Ghana, Mozambique en Mongolië. Zo dragen we bij aan het behalen van de millenniumdoelstellingen voor schoon drinkwater.

"Veel hangt van jezelf af. Als jij wilt groeien, dan geven wij jou die kans."


Pak die kans!
Of je nu starter bent of doorstromer, bij Evides komt talent vroeg of laat altijd bovendrijven. Als gerenommeerd bedrijf faciliteren wij onze medewerkers graag bij het op peil brengen en houden van de benodigde competenties. Dat neemt niet weg dat wij loopbaanontwikkeling als een gedeelde verantwoordelijkheid zien. Veel hangt van jezelf af. Als jij wilt groeien, dan geven wij jou die kans. Dus als jij behalve een relevante opleiding of ervaring een gezonde dosis ambitie meebrengt, dan vind je bij Evides meer dan genoeg perspectief. Daarnaast heeft Evides Waterbedrijf zeer aantrekkelijke, flexibele arbeidsvoorwaarden. Wij kennen een uitstekende CAO Waterbedrijven waarin zaken als beloning en arbeidsduur goed zijn geregeld.

Actuele vacatures
Kortom, als je ergens je carrière in een stroomversnelling kunt brengen, dan is het wel bij Evides Waterbedrijf. Dus ga er maar voor! Wij zijn regelmatig op zoek naar procestechnici, 
(onderhoud-)monteurs, projectleiders en trainees. Kijk voor meer informatie en vacatures op onze website.

afbeelding1afbeelding2afbeelding3

terug naar overzicht