Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Eurosafe Solutions -

Eurosafe Solutions (ISO 9001-14001 en VCA** gecertificeerd) is een toonaangevend en succesvol bedrijf, die maatwerkoplossingen biedt op het gebied van valveiligheidsvoorzieningen. Wij inventariseren alle voorkomende veiligheidsricico’s omtrent veilig werken op hoogte en brengen advies uit om mogelijke knelpunten te verhelpen. Ook monteren en inspecteren wij de speciaal daarvoor ontworpen systemen. Eurosafe Solutions heeft in de afgelopen jaren door daadkracht en klantgerichtheid in combinatie met kwaliteit een goede naam opgebouwd. 

Vanwege de aanhoudende groei zitten wij te springen om nieuw talent! Eurosafe Solutions heeft momenteel vacatures op MBO- en HBO- niveau. Wij zijn op zoek naar technici en commerciële talenten met relevante werkervaring. 

Werken bij Eurosafe Solutions betekent dat je wordt opgenomen in een team van professionals met respect voor elkaars talenten. Eurosafe Solutions heeft in Nederland vestigingen in Zwolle, Valkenswaard en binnenkort ook Rotterdam. Ook hebben wij vestigingen in Engeland, Duitsland en België. In totaal zijn er circa 180 medewerkers werkzaam. Eurosafe Solutions is een bedrijf met ambitie, dat haar medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden biedt. 

Kijk hiernaast voor actuele vacatures bij Eurosafe Solutions


afbeelding1afbeelding2afbeelding3

terug naar overzicht