Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Fabricom Offshore Services B.V. - Fabricom Oil, Gas & Power The Netherlands

Fabricom Offshore Services B.V. maakt deel uit van GDF SUEZ, een van de grootste energieleveranciers van de wereld.  Als grootste zelfstandige multidisciplinaire dienstverlener in de offshore olie & gas industrie zijn wij toonaangevend in offshore constructie, modificatie, bedrijfsvoering, onderhoud en service. We zijn specialist in het leveren van (mechanisch-, elektrisch- en instrumentatie)kennis en oplossingen voor onze klanten.

QHSE (Quality, Health and Safety en Environment) ligt ten grondslag aan al onze activiteiten. De afgelopen jaren heeft Fabricom Oil, Gas & Power een uitstekende reputatie in de sector opgebouwd. Onze maatregelen voldoen aan de geldende normen en regelgeving en overtreffen deze zelfs.

Vanuit ons hoofdkantoor te Den Helder leveren wij alle essentiële services die benodigd zijn voor een veilige, betrouwbare en kostefficiënte exploitatie van offshore olie, gas en alternatieve energie installaties. Dit doen we door uiterst competente medewerkers aan te trekken en aan ons te binden.

Bij Fabricom krijg je volop de ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling, zowel intern, als ten behoeve van onze grote en complexe projecten en klanten. Wij stellen mensen in staat te werken in een veilige, opwindende, uitdagende en internationale omgeving. Een uitstekende omgeving die ruimte biedt voor een carrière en persoonlijke ontwikkeling.

Wie aan de slag gaat bij Fabricom kan rekenen op een uitdagende functie met veel afwisseling in een dynamische industrie. Een betrouwbare werkgever met enthousiaste, betrokken en gedreven medewerkers die trots zijn op hun werk. Je werkt altijd in een klein team, in een cultuur die no-nonsense en informeel is met collega’s op wie je kunt rekenen en die kennis met je delen.
 
Naast een marktconform salaris bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan een goede pensioenregeling, bonusregeling en ruime ontplooiingsmogelijkheden. Om ‘bij te blijven’ en je verder te ontwikkelen in je vakgebied volg je cursussen of interne opleidingen, dus volop carrièrekansen! Verder worden reiskosten vergoed, hebben we gunstige condities voor een ziektekostenregeling en bieden we een uitstekende balans tussen werk en vrije tijd.
 
Kijk hiernaast voor actuele vacatures bij Fabricom Offshore Services.

Meer weten over werken bij Fabricom Offshore Services B.V.?  
Neem dan contact op met onze recruiters: Marjolein Boot en Sabien Overbeek

Volg Fabricom Offshore Services via:


afbeelding1afbeelding2afbeelding3

terug naar overzicht