Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Bedrijf in Beeld: BP Raffinaderij Rotterdam

BP Raffinaderij Rotterdam is één van de grootste olieraffinaderijen van Europa en is gevestigd in het Rotterdamse havengebied met locaties in Europoort en Pernis. In Europoort bevindt zich een olieverwerking- en verladingsinstallatie, 390 hectare groot en op Pernis bevindt zich een verladingsinstallatie, 90 hectare groot. Onze raffinaderij verwerkt dagelijks 400.000 vaten aardolie, wat uitkomt op een jaarlijkse productie van 19 miljoen ton. Wij produceren uit aardolie een uitgebreid pakket aan eindproducten en halffabrikaten, als LPG, euroloodvrij, Ultimate, super plus, diesel, kerosine (vliegtuigbenzine), huisbrandolie, stookolie en grondstoffen voor de petrochemische industrie.

BiBBPVeiligheid, milieubewustzijn, collegialiteit en samenwerken staan bij BP Raffinaderij Rotterdam op de eerste plaats. Kenmerkend voor onze cultuur zijn professionaliteit, informele omgangsvormen en open communicatie, zowel intern als extern. Een zeer belangrijke factor binnen de raffinaderij vormen onze medewerkers. Onze collega’s zijn dagelijks werkzaam om op een veilige en deskundige manier 
de fabrieken zo optimaal mogelijk te laten produceren. Werken bij onze raffinaderij betekent kansen krijgen en benutten. 

Vanuit een persoonlijk ontwikkelingsplan worden vakopleidingen en aanvullende cursussen ingezet om vorm te geven aan een mooie carrière. Daarnaast geeft werken in een groot internationaal bedrijf je natuurlijk de mogelijkheid om je grenzen verder 
te ontdekken.

Bekijk onze nieuwe recruitmentpromo!
Onlangs is onze nieuwe recruitmentpromo in première gegaan. Om jou als geïnteresseerde een beeld te geven van onze beroepen, hebben een aantal BPRR medewerkers hun beste acteerprestaties neergezet. Naast een algemene trailer over de raffinaderij, belichten we de beroepen van Operator, Technician en Optimisation Engineer. 

Bekijk de film en de actuele vacatures bij de bedrijfspresentatie.terug naar overzicht
Deel dit bericht: