Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

BP Raffinaderij Rotterdam - Over BP

BP Raffinaderij Rotterdam is een van de grootste raffinaderijen van Europa.
Onze raffinaderij verwerkt dagelijks 400.000 vaten aardolie, wat uitkomt op een jaarlijkse productie van 19 miljoen ton. Wij produceren uit aardolie een uitgebreid pakket aan eindproducten en halffabrikaten, als LPG, euroloodvrij, Ultimate, super plus, diesel, kerosine (vliegtuigbenzine), huisbrandolie, stookolie en grondstoffen voor de petrochemische industrie. Wij leveren onze producten aan alle BP service stations in Nederland. Als lid van de BP Groep leveren wij ook aan landen zoals Duitsland, België, Luxemburg, Zwitserland, Italië Engeland en de Verenigde Staten.

BP Raffinaderij is een volcontinu bedrijf met twee locaties, in Europoort en Pernis. Op de Europoort locatie bevindt zich een olieverwerking- en verladingsinstallatie, 390 hectare groot, gelegen aan de 6e Petroleumhaven. Op de Pernis-locatie bevindt zich een verladingsinstallatie, 90 hectare groot, gelegen aan de 2e Petroleumhaven. Op het tankenpark op onze Europoort-locatie staan een honderdtal opslagtanks met een totale opslagcapaciteit van 4,3 miljoen m3. Op deze locatie worden geproduceerde componenten vermengd tot eindproducten. Via de weg, het water, het spoor en pijpleidingen vinden ze hun weg naar depots en tankstations, industrie en scheepvaart. Tevens beschikt de Europoort-locatie over een tiental steigers met in totaal 11 ligplaatsen, geschikt voor zowel zeeschepen als binnenvaartschepen. Zelfs supertankers tot 285.000 ton kunnen op deze locatie ruwe aardolie lossen. De Pernis-locatie heeft vier ligplaatsen beschikbaar voor zowel een zeeschip als binnenvaartschepen. Tevens is er een zeer modern tankauto laadstation, waarmee per dag gemiddeld zo’n 125 tankauto’s kunnen worden beladen met voornamelijk benzine.

De BP Raffinaderij Rotterdam organisatie kent ruim 730 vaste medewerkers, die werken bij de volgende afdelingen:
- Operations
- Maintenance
- Commercial
- Engineering & Construction (E&C)
- Health, Safety, Security and Quality (HSSEQ)
- Human Resourches & Organization (HR&O)
- Business support

Hiernaast ziet u of BP Raffinaderij Rotterdam op dit moment actuele vacatures heeft.


afbeelding1afbeelding2afbeelding3

terug naar overzicht