Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Scheepsbouw

Vacatures in de scheepsbouw zijn veel te vinden in de regio Drechtsteden, de omgeving van Dordrecht en Rotterdam. Hier werken en bouwen vakmannen aan de grootste schepen. Veel vacatures in de scheepsbouw hebben te maken met metaalbewerking en elektronica.

Werken in de scheepsbouw
Werken in de scheepsbouw betekent een goede baan waarbij typisch Hollands vakmanschap wordt toegepast. Rederijen bieden goed betaald werk hebben mooie vacatures en staan internationaal bekend om de prachtige schepen die zij afleveren.
De scheepsbouw biedt een gevarieerd aanbod aan banen en vacatures op diverse niveaus. Zo kun je werken als scheepsmetaalbewerker  en verspaner  maar ook zijn er vacatures voor monteurs  en projectmanagers . In de beroepengids en op de opleidingenpagina op deze website vind je veel informatie over het werken en opleidingen in de scheepsbouw sector.

Actuele scheepsbouw vacatures
Wil je weten of er een vacature in de scheepsbouw beschikbaar is? Hiernaast vind je een overzicht met de laatste scheepsbouw vacatures en banen in regio Rotterdam en Drechtsteden.

terug naar overzichtRelevante vactures