Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) - Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT)

Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) behoort tot de leidende en meest geavanceerde  containerterminal operators van Europa. In de haven van Rotterdam neemt ECT het grootste deel  van de overslag van containers voor haar rekening. ECT exploiteert in Rotterdam de ECT Delta  terminal en de ECT Euromax terminal. Beide gelegen op de Maasvlakte, direct aan de Noordzee. Onze terminals op de Maasvlakte zijn 24/7 in bedrijf. Jaarlijks behandelen wij op onze terminals miljoenen containers. 

Onder de naam European Gateway Services biedt ECT haar klanten hoogfrequente spoor- en  binnenvaartdiensten tussen de deepsea-terminals in Rotterdam en een uitgebreid netwerk van  achterland terminals. Deze efficiënte en duurzame verbindingen worden aangevuld met extra  diensten, met name op het gebied van douaneafhandeling.  Kijk hiernaast voor actuele vacatures bij ECT >>

terug naar overzicht