Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Wick Bornet onderscheiden met Boeganker

Wick_Bornet_ontvangt_Boeganker_HbR_500Op 17 november is Wick Bornet, oud-directeur van ZHD Stevedores uit Dordrecht, onderscheiden met het Boeganker van het Havenbedrijf Rotterdam. In zijn toelichting prees Allard Castelein, president-directeur van Havenbedrijf Rotterdam, Wick Bornet onder andere voor zijn inzet voor de versterking van de banden tussen de havens van Dordrecht, Moerdijk en Rott​erdam.

Bornet ontving de onderscheiding voor de manier waarop hij altijd als boegbeeld en ambassadeur van het haven- en industriële complex van Rotterdam-Rijnmond heeft opgetreden. Het Boeganker, een plaquette van de kunstenaar Eric Claus, werd uitgereikt tijdens een feest ter gelegenheid van het vijftig jarig bestaan van ZHD en de overdracht van het directeurschap van de onderneming aan zijn zoon Alain Bornet.

Sinds de instelling van de onderscheiding in 2006 is Wick Bornet pas de 35e persoon die de eer van het Boeganker namens het Havenbedrijf Rotterdam ten deel valt.

Fotobijschrift
Wick Bornet ontvangt de onderscheiding uit handen van Mieke Brinkel, business manager Dry Bulk & Energy van het Havenbedrijf Rotterdam
terug naar overzicht
Deel dit bericht: