Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Miljardeninstallatie ExxonMobil ingehuldigd

28 mei verrichtten Minister Eric Wiebes en Bryan Milton van ExxonMobil de officiële inhuldigingshandeling van een geavanceerde hydrocracker in ExxonMobil’s raffinaderij in de Rotterdamse haven. De bouw ervan betekende een investering van ruim een miljard euro. De installatie maakt als eerste ter wereld gebruik van een gecombineerde proces- en katalysatortechnologie voor de productie van hoogwaardige basisoliën en diesel met een uiterst laag zwavelgehalte.

De inhuldingsceremonie vond plaats vanaf een schip in de petroleumhaven met uitzicht op de indrukwekkende installatie. Verschillende hoogwaardigheidsbekleders, onder wie Shawn Crowley, Chargé d’Affaires van de Amerikaanse ambassade in Nederland en Allard Castelein, CEO van Havenbedrijf Rotterdam, woonden de ceremonie bij. Met de investering, het nieuwe productassortiment en de verbeterde efficiency van de Rotterdamse raffinaderij vormt de installatie de basis van een betere strategische positie.

'Het is goed om te zien dat ExxonMobil belangrijke stappen zet in het verduurzamen van hun producten en processen. Zo verminderen we de CO2-uitstoot. Deze investering van ExxonMobil in het energie-efficiënter maken van hun raffinaderij laat zien dat internationale bedrijven Nederland als veelbelovende vestigingslocatie zien om te verduurzamen. Daarmee kunnen we een koppositie innemen in de wereldwijde energietransitie.' — Eric Wiebes, Minister van Economische Zaken en Klimaat.

Bron: Havenbedrijf Rotterdam 


terug naar overzicht
Deel dit bericht: