Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Generation Discover festival

Generation_Discover_festivalVoor het vierde jaar op rij wordt het Generation Discover festival georganiseerd en Havenbedrijf Rotterdam is samen met het EIC Mainport Rotterdam aangesloten als partner en betrokken bij de organisatie.

Het festival is van 2 t/m 6 oktober 2019 in Rotterdam Ahoy en brengt door middel van interactieve ervaringen wetenschap en technologie onder de aandacht bij de ontdekkers van de toekomst uit heel Nederland: jongeren van 8 t/m 14 jaar.

We willen tijdens dit gratis vijfdaagse festival ruim 30.000 bezoekers kennis laten maken met het belang van innovatieve denkkracht en hen enthousiasmeren om hieraan bij te dragen. In de Rotterdamse haven staat de energietransitie en het reduceren van de CO2 uitstoot hoog op de agenda. EIC biedt de workshop ‘Energiehelden in de haven’ aan. Jongeren gaan aan de slag met het opwekken van duurzame energie via zonne-energie, windenergie, biomassa en waterstof.

Op het festival is nog veel meer innovatiefs te beleven en je kan vooral ook zelf aan de slag. Ben jij er ook bij?

Bestel gratis tickets hier.

Bron: Havenbedrijf Rotterdam 


terug naar overzicht
Deel dit bericht: