Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Secetarion traint 'Kommunikationsfähigkeit'

Uitreiking_Thyssen_Krupp_Veerhaven_02102012
Op 2 oktober 2012 zijn er op feestelijke wijze bij de firma ThyssenKrupp Veerhaven te Brielle door mevrouw D. van Nugteren, directeur van Secretarion Opleidingen te Brielle (rechts op de foto) 9 deelnamebewijzen voor de basisopleiding Duits en 9 LSSO certificaten zakelijk Duits uitgereikt.



ThyssenKrupp Veerhaven is één van de modernste en toonaangevende duwvaartrederijen - in de droge bulksector - op de Rijn en is sinds 1984 gevestigd te Brielle (ZH). Door de directeur van ThyssenKrupp Veerhaven BV,  de heer H.H. Steinhoff (rechtsmidden foto) werd nogmaals benadrukt hoe belangrijk hij het vind dat de medewerker(st)ers binnen zijn organisatie goed de Duitse taal beheersen.

Voor iedere bedrijf staat succes op de Duitse markt met de "Kommunikationsfähigkeit" in de Duitse taal. Bij zakelijke contacten is behalve kennis van de taal ook kennis van de Duitse manier van zaken doen onontbeerlijk.

Secretarion Opleidingen geeft basisopleidingen Duitse taal voor beginners of gedurende 10 lesavonden LSSO zakelijk Duits. Heeft u of uw bedrijf interesse? Neemt u dan contact op met Secretarion Opleidingen te Brielle: 0181-470463.

terug naar overzicht
Deel dit bericht: