Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

42e Wereldhavendagen trekt 345.000 bezoekers

Wereldhavendagen_2019In Rotterdam kijkt de organisatie van de Wereldhavendagen terug op een succesvolle 42e editie. Nadat de zaterdag werd afgesloten met een spectaculaire avondshow en vuurwerk, was dankzij het mooie weer de zondag de drukstbezochte dag. In totaal genoten over het hele weekend naar schatting 345.000 mensen van de vele activiteiten op de kade, de demonstraties op het water en de excursies.
 
Directeur Sabine Bruijnincx kijkt tevreden terug. “De doorgevoerde vernieuwingen in het programma hebben goed uitgepakt. Het Career Event ‘Match’ voor jongeren op vrijdag en de zakelijke arrangementen werden goed bezocht en gewaardeerd. Ook constateren we dat bezoekers tevreden zijn over de nieuwe opstaplocaties voor excursies en de mogelijkheid om met eigen vervoer te reizen. Ik ben weer ontzettend trots op wat we met al onze sponsoren, partners, deelnemers, medewerkers en vrijwilligers hebben neergezet.”

Over de Wereldhavendagen
De Wereldhavendagen in Rotterdam is het grootste jaarlijkse maritieme evenement van Nederland. De 42e editie vond plaats op 6, 7 en 8 september 2019 in het gebied rond de Erasmusbrug.

Het thema van de 42e Wereldhavendagen was ‘MariTeam’, waarmee de organisatie de schijnwerper zette op het fantastische staaltje teamwork van alle mensen die dagelijks keihard werken aan het succes van Rotterdam als maritieme hoofdstad en zijn haven. Bezoekers konden via tal van activiteiten op de kade, demonstraties op het water en excursies kennismaken met alle teamspelers die de Rotterdamse haven rijk is. Daarnaast was er een uitgebreid cultureel programma in de stad.

Het evenement trok in 2019 ongeveer 345.000 bezoekers. De hoofdsponsors/partner van de Wereldhavendagen zijn Port of Rotterdam, de Koninklijke Marine en Rotterdam Festivals.

Bron: Havenbedrijf Rotterdam


terug naar overzicht
Deel dit bericht: