Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Internet of Logistics – The Dutch Twist

In de sterk groeiende wereldwijde logistieke sector gaat er nog wel eens wat mis; documentatie van zendingen is niet op orde, zendingen worden niet doorgelaten of de status van de zending is onbekend.

Veel van deze problemen in de logistieke keten kunnen voorkomen worden door minder op de documenten te focussen en meer op het uitwisselen van data door middel van het Internet of Logistics.

Nederland als internationale transport- en handelspartner is een koploper als het gaat om logistieke expertise en digitale ontwikkelingen.

Bekijk de video 'Internet of Logistics - The Dutch Twist', een gezamenlijk initiatief van de Nederlandse Douane en partners van het NLIP (Neutraal Logistiek Informatie Platform) en ontdek meer over 'The Dutch Twist'

https://www.youtube.com/watch?v=4-QU7WiVxh8 

Bron: Havenbedrijf Rotterdam 


terug naar overzicht
Deel dit bericht: