Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Zadkine traint Pro Industry's intercedenten

Zadkine Haven helpt Pro Industry intercedent met basistraining procestechniek

Zadkine Haven heeft onlangs een eerste training aan een groep intercedenten van Pro Industrie succesvol afgerond.

Doel
Doel van de training was het verwerven van basiskennis van de procestechniek en het bijbehorende jargon zodat de intercedenten in staat zijn een betere match te realiseren tussen kandidaat en bedrijf.

Zeer positieve reacties
Na afloop kwamen er zeer positieve geluiden uit de evaluatie. Naar voren komt dat men zichzelf een betere gesprekspartner vindt voor bedrijven uit de procestechniek. Ook begrijpen de cursisten de CV van een kandidaat veel beter dan voorheen. Men vond het een sublieme cursus en daarmee wordt de goede samenwerking tussen beide partijen onderstreept.

Deze training is heel zinvol voor alle detacheerdeers en uitzendbureaus binnen de procestechniek.
Zadkine helpt graag meer bedrijven met het bijscholen van hun intercedenten zodat een betere match tussen bedrijf en kandidaat te realiseren is en daarmee een hogere kwaliteit wordt behaald.

Opbouw cursus
De cursusduur was een half jaar. Binnen die periode gingen de cursisten zes avonden drie uur naar school en deden ze daarnaast ook aan zelfstudie. Voordeel is dat de cursisten zo geen avonden tijd kwijt zijn op school en dat de kosten voor de werkgever relatief laag gehouden kunnen worden. Tijdens de zes schoolavonden was er ruim gelegenheid voor introductie van nieuwe leerstof en het stellen van vragen over behandelde leerstof.

Afsluiting
De cursus werd afgesloten met een portfolio, een toets ‘procesindustrie’, een presentatie over wat men heeft bereikt met behulp van de cursus en een posteropdracht die men maakte van het beroep ‘procestechniek’. Na het behalen van al deze onderdelen kreeg men het certificaat uitgereikt.


terug naar overzicht
Deel dit bericht: