Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Boeganker voor vertrekkend topman Albert Thissen

Albert Thissen heeft van het Havenbedrijf Rotterdam het boeganker gekregen. Het boeganker is een onderscheiding die wordt uitgereikt aan personen die gedurende vele jaren vanuit een leidinggevende positie, als boegbeeld, een vitale bijdrage hebben geleverd aan de Rotterdamse haven.

Albert Thissen was de afgelopen 12 jaar managing director van Hapag-Lloyd Benelux. Daarnaast speelde hij een zeer actieve rol in de Rotterdamse havengemeenschap. Zo was hij bestuurslid van Deltalinqs, voorzitter van de Vereniging van Rotterdamse Cargadoors en commissaris van PortBase. Thissen verruilt Rotterdam voor Parijs waar hij vanaf 1 december leiding geeft aan de Franse tak van Hapag-Lloyd.

Het boeganker werd dit jaar nog niet uitgereikt. Vorig jaar ontvingen Pim de Lange (Stena Line), Erich Staake (Duisport) en Bert Jaski (MOT) deze onderscheiding van het Havenbedrijf Rotterdam. Het boeganker bestaat uit een plaquette van de kunstenaar Eric Claus en een speld.

Bron: Havenbedrijf Rotterdam


 


terug naar overzicht
Deel dit bericht: