Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
 • Zoek vacatures
 • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Zoek jij een nieuwe uitdaging?

advertorial


foto_met_helm_dianaWerken in Rotterdamse haven als Customer Service/Logistiek Administratief Medewerker? Volg bij Secretarion Opleiding deze praktijkgerichte klassikale opleiding. 


Binnen de Rotterdamse haven houdt de functie customer service/ logistiek administratief medewerk(st)er meer in dan alleen contacten onderhouden met klanten, er zijn veel administratieve taken aan verbonden. De opleiding is praktisch en functiegericht. 
Je leert zelfstandig de dossiers behandelen voor de afhandeling van alle zendingen op gebied van zee-, luchtvracht en wegtransport. Functies zoals expediteurs, cargadoors, import- en exportmedewerkers, declaranten, financieel- en administratief medewerkers, customer service- en inside sales medewerkers, medewerkers douanezaken, scheepsafrekenaars. 

Vooraf: Voor de opleiding Logistiek Administratief Medewerker is geen specifieke vooropleiding verplicht, hoewel een minimale vooropleiding op MAVO-/VMBO-niveau aan te bevelen is. Van belang zijn wel computervaardigheden (Word, Excel, Outlook) en goede kennis van de talen Nederlands en Engels in woord en geschrift. Verder ben je  als persoon sociaal, flexibel, stressbestendig, leergierig en een teamspeler.

Niveau: Het niveau van deze opleiding is vergelijkbaar met MBO niveau 3. 

Modulen: De opleiding Logistiek Administratief Medewerker bestaat uit tien modulen: 
 • De transportketen 
 • Douane 
 • Logistiek 
 • Transport recht en verzekering 
 • Vervoermodaliteiten 
 • Containers 
 • Sales en tariefvorming, basis economie en EU-zaken
 • Gevaarlijke stoffen
 • Incoterms en Betalingsverkeer 
 • English for Logistics

Cursusboek 
De cursisten ontvangen een cursusboek teneinde de lessen voor te bereiden, dat ook na afloop een waardevol naslagwerk voor de praktijk is. Kosten hiervan bedragen € 200,-.

Duur van de opleiding
De cursus bestaat uit 1 lesavond per week van 3 uur. Totaal 34 lesavonden van 3 uur, verdeeld over ongeveer 38 weken (incl. examens). Men dient rekening te houden met een studiebelasting van circa 4 uur per week. 

Diploma / certificaat
Alle modulen worden afgesloten met een examen. Bij voldoende resultaat geeft dit recht op een certificaat.

Wil je meer weten of je direct aanmelden voor deze of een van de andere opleidingen? Kijk dan op de website of bel 0181-47 04 63.


terug naar overzicht
Deel dit bericht: