Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Carrièreplein: Rotterdam World Gateway

terminal van de toekomst opent haar deuren TGTIP



Rotterdam World Gateway is in juni 2012 gestart met de bouw van een containerterminal op Maasvlakte 2. Wanneer de terminal eind 2014 operationeel is, zal Rotterdam World Gateway één van de meest moderne, technisch innovatieve en duurzame overslagbedrijven van de wereld zijn. Op een terrein van 110 hectare
wordt een capaciteit van meer dan 2,3 miljoen TEU per jaar toegevoegd aan de Rotterdamse Haven. Rotterdam World Gateway heeft alles in huis om de containers op de nieuwste generatie mega-
schepen zo snel en duurzaam mogelijk af te handelen. Daarmee opereert en concurreert Rotterdam World Gateway wereldwijd, maar houdt Rotterdam World Gateway ook rekening met de natuur, duurzaamheid, onze buren en alle belanghebbenden.

PleinRWG
Onze ambitie om een unieke terminal te realiseren is natuurlijk niet onopgemerkt gebleven en zorgt voor een enorme hoeveelheid sollicitaties op onze vacatures. Eind 2013 zal Rotterdam World Gateway ongeveer 80 medewerkers hebben en vervolgens uitgroeien naar ongeveer 350 medewerkers eind 2016. Daarnaast zal er gewerkt gaan worden met externe partijen waarmee Rotterdam World Gateway gericht vakmanschap binnenhaalt zonder de flexibiliteit te verliezen die past bij een moderne terminal. Bij Rotterdam World Gateway zijn we vastbesloten de meest moderne, efficiënte, duurzame en innovatieve terminal van de wereld te worden en we zijn er van overtuigd dat dat alleen kan met de juiste mensen op de juiste plaats.

Werken bij Rotterdam World Gateway wordt daarmee fundamenteel anders dan bij de bestaande container terminals in de Rotterdamse haven. Dat is van invloed op de competenties van de mensen die bij ons aan de slag kunnen. Rotterdam World Gateway streeft naar een gezonde mix van vakinhoudelijke- en (jonge) opgeleide professionals (MBO/HBO/WO) op het gebied van techniek en automatisering met groeipotentie. Voor beiden geldt dat het van belang is de ambitie te hebben om bij de besten in de branche te willen horen. We zoeken naar resultaatgerichte, flexibele en innovatieve collega’s die het beste uit zichzelf en het team waarin ze werken, willen halen. Het spreekt voor zich dat er veel aandacht is voor groei en ontwikkeling.

Rotterdam World Gateway is aanwezig op het carrièreplein van de Wereldhavendagen. Indien je interesse hebt ben je van harte welkom om bij ons binnen te lopen. 


terug naar overzicht
Deel dit bericht: