Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Expeditie Wereldhaven

Expeditie_WHD_header

TGTIPOp de vrijdag van de Wereldhavendagen wordt een speciaal programma voor scholieren en studenten georganiseerd: “Expeditie Wereldhaven”. Beleef de haven door mee te doen aan de expedities of het Wereld Water College. Het World Port Seminar “The Russia-Rotterdam connection: from Volga to Maas and back” en de “World Port Hackathon” dagen uit om eigen kennis en kunde in te zetten voor de haven.


Kennisexpeditie
“In de Rotterdamse haven zijn heel veel verschillende bedrijven te vinden. Misschien ken je er wel een paar. Maar…de haven is enorm groot en je kunt natuurlijk niet zomaar op een haventerrein naar binnen wandelen. Zou je wel eens willen weten wat die bedrijven nou precies doen? Doe dan mee met de kennisexpeditie!”

Doe-expeditie
“Wil jij een zeemansknoop leren maken of weten of je net zo sterk bent als een marinier? Wil je je nautische kennis testen, een schip bezoeken of stoere acties op het water zien?  Dat en veel meer kan met de doe-expeditie!”

Wereld Water College
Het Groot Niet Te Vermijden Wereld Water College wordt voor leerlingen en studenten op vrijdag 6 september 2013 tijdens de Wereld Haven Dagen in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam georganiseerd door Topsector Water. Het is opgesplitst voor twee leeftijdsgroepen: de WaterXperience voor 12-16 jarige leerlingen en het WaterCollege voor 17 -26 jarige studenten.

World Port Seminar “The Russia-Rotterdam connection: from Volga to Maas and back” (Engelstalige programmering voor HBO en WO-studenten)
“Welke kansen biedt de verbinding Wolga-Maas? Vertegenwoordigers van het bedrijfsleven delen hun visie en ideeën. Hoe kijken de aanwezige Lectoren en Havenhoogleraren hier tegenaan? En wat is jouw mening? Schrijf je in voor het seminar en discussieer mee!”

Voor meer informatie en inschrijven zie: www.wereldhavendagen.nl/scholen


terug naar overzicht
Deel dit bericht: