Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

carrièreplein tijdens Wereldhavendagen

TGTIP
Programmatip Wereldhavendagen: Carrièreplein
Kade: Wilhelminakade

Ben je op zoek naar een baan of opleiding in de Rotterdamse haven? Bezoek dan het carrièreplein tijdens de Wereldhavendagen op 6, 7 en 8 september.

TG_WHD

De haven schreeuwt om nieuw talent en ook dit jaar is arbeidsmarkt dus weer een belangrijk thema tijdens het evenement. Op het carrièreplein kom je direct in contact met werkgevers zoals GDF SUEZ, Verwater, Applus RTD, Rotterdam World Gateway (RWG), VTL, Hoogheemraadschap Schieland/Krimpenerwaard en Waterschap Hollandse Delta. Zij informeren je graag over loopbaanmogelijkheden en actuele vacatures.Mainportdotz en Goodybag
Vergeet ook niet de stand van Talent Gezocht! te bezoeken. Niet alleen vind je hier de meeste vacatures in de Rotterdamse haven en industrie, we helpen je ook graag bij het vinden van een opleiding die bij je past. Mainportdotz, een supergrote interactieve iPad, bied je informatie en video's over mooie havenbedrijven waar je direct op kunt reageren. Ook is de Goodybag actie weer van de partij! Deze is gratis verkrijgbaar en bevat leuke gadgets en folders.

 


terug naar overzicht
Deel dit bericht: