Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Bedrijf in beeld: Kloosterboer

Kloosterboer is gespecialiseerd in opslag, stuwadoren, transport, douane en logistieke IT. Met ruim drie miljoen m3/500.000 ton opslagcapaciteit verdeeld over veertien locaties en meer dan 600 medewerkers in dienst, is Kloosterboer één van de grootste spelers in dit segment. Ondanks de grootte is en blijft Kloosterboer een familiebedrijf. 

Kenmerkend voor de organisatie is de open en persoonlijke cultuur. Kloosterboer is een trots bedrijf waar medewerkers zich betrokken en verantwoordelijk voelen. Deze prettige werksfeer vertaalt zich in veel onderling respect bij de medewerkers en een kwalitatieve dienstverlening naar de klant.

Nieuwbouw medio 2013 klaar!
AA_kloosterboer_KDT_luchtfoto_aanbouw_1De Kloosterboer Groep is vorig jaar van start gegaan met de bouw van een tweede vrieshuis op de Maasvlakte in Rotterdam. Door de uitbreiding wordt het reeds bestaande pand met ca. 5.000 m2 koel-/vriesruimte vergroot. Kloosterboer kan hierdoor meer en gevarieerde ladingpakketten behandelen in de Rotterdamse haven. Met 28 nieuwe dock-shelters wordt er ingespeeld op de groei van de containermarkt in verband met de uitbreiding door Maasvlakte 2. De inrichting van het nieuwe pand met acht koel-/vries-cellen maakt het beter geschikt voor de doorvoermarkt en klanten met kleinere partijgrootten. Kloosterboer bouwt haar uitbreiding duurzaam. Zo wordt er gebruik gemaakt van LED verlichting, regenwater wordt gerecycled en er worden opblaasbare dockshelters toegepast. 

Carrière bij Kloosterboer
De toekomst van Kloosterboer ziet er positief uit. Door de locatie-uitbreiding en de toenemende vraag naar de diensten, zijn er bij Kloosterboer nieuwe vacatures ontstaan. 

Zie jij jezelf al werken op deze nieuwe, state-of-the-art terminal? 

Klik dan hier voor de bedrijfspresentatie en een overzicht met actuele vacatures.


terug naar overzicht
Deel dit bericht: