Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Havenlink: gratis lespakket over de haven en haven

Beroepsoriëntatie is iets waar je tijdig mee moet beginnen. Er zijn legio lespakketten in omloop die een beroep of en bepaalde branche of sector belichten. Uniek is het havenlespakket Havenlink voor de eerste en tweede klas van het voortgezet onderwijs (vmbo, havo en vwo). Het belicht tientallen uiteenlopende beroepen in de haven en industrie. Natuurlijk zijn daar bekende nautische beroepen als kapitein, loods, havendokter of  marineofficier, maar ook talrijke onbekende beroepen worden belicht. Of beroepen waarvan je misschien niet eens zo snel denkt dat je die ook in de haven kunt uitoefenen: event manager, milieumedewerker, receptionist. Maar ook allerhande technische beroepen: van lasser, onderhoudsmonteur, laborant tot ict-er of onderhoudsmonteur. Of wat te denken van  beroepen in de commerciële sector: marketing manager, vertegenwoordiger en medewerker buitendienst.

Iedere baan is een havenbaan, wordt wel eens gezegd. Wat betreft de verscheidenheid aan banen verschilt de havenwereld niet eens zoveel van de ’gewone-mensen-wereld’. Juist door het grote aanbod aan banen biedt het lespakket voor vrijwel iedere leerling wel interessante aanknopingspunten. En om die reden ook prima bruikbaar in het onderwijs.
 
Havenlink is, zoals ieder lespakket, natuurlijk iets voor in de klas, maar wie nieuwsgierig is, kan natuurlijk ook zelf ook een kijkje nemen (en je leraar vervolgens inseinen natuurlijk). Surf eens naar www.portofrotterdam.com/havenlink. Veel plezier.  terug naar overzicht
Deel dit bericht: