Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Beroepengids

Waterklerk

Als waterklerk werk je voor een rederij of cargadoorskantoor. Je taak is vooral om er voor te zorgen dat een schip zo kort mogelijk hoeft stil te liggen. Alsof die een pitstop maakt. Een kwestie van zeer efficiënt plannen en veel regelen. Waar zijn de schepen op zee en in welke haven moeten ze zijn? Je houdt contact met de kapitein, meestal in een vreemde taal. Je moet de schepen in- en uitklaren, de nodige ploegen en loodsen bestellen en de documenten in orde maken. Je houdt in de gaten of ook de stuwadoors, verschepers en afladers klaar staan. En je regelt alvast de bevoorrading van het schip voor de volgende reis

(bron: www.portofamsterdam.nl)

terug naar overzicht