Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Sif Group -

Sif Group is een toonaangevende fabrikant van stalen funderingen voor de offshore windprojecten en de olie- & gasindustrie. Wij produceren grote buizen voor offshore windparken en olie- & gasplatformen, voornamelijk in de Noordzee. We combineren ruim 65 jaar ervaring en een geautomatiseerde en flexibele productiefaciliteit met de meest geavanceerde technologie in het walsen en lassen van zware stalen platen. Onze focus op hoge kwaliteit, technologische innovatie, veiligheid, alsmede het tijdig leveren van onze producten maakt ons tot een bekende en betrouwbare voorkeurspartner van al onze klanten, voornamelijk prominente en gevestigde multinationals. We hebben grote ambities: onze vestiging op de Maasvlakte 2 bij Rotterdam groeit zo hard dat we inmiddels een tweede productiehal hebben geopend. Om op de Maasvlakte net zo veilig te kunnen presteren als in Roermond zijn we op zoek naar een gedreven Senior Safety Officer.

terug naar overzicht