Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Enecogen - Veilig en plezierig werken bij Enecogen

Welkom bij Enecogen: één van de schoonste en meest efficiënte energiecentrales van Europa

Wil jij een bijdrage leveren aan een betrouwbare energievoorziening?

De Enecogen energiecentrale is een 50/50 deelneming tussen het Nederlandse Eneco en het Amerikaanse Castleton Commodities International (CCI). Onze gascentrale maakt deel uit van beider ambitie om schone en betrouwbare energie te leveren. Enecogen is één van de schoonste en meest efficënte gascentrales in Europa, vanwege de lage CO2 uitstoot, de hoge efficiëncy (59%) en de lage NOx emissies.

Enecogen maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen in de automatisering. Dat maakt onze gascentrale als werkomgeving natuurlijk heel interessant. Bovendien is het een groot voordeel dat we met een gemotiveerd team werken, waarbij twee aspecten bovenaan staan: veiligheid en plezier in het werk. Wie bij Enecogen komt werken, kan in die context samen met zijn of haar collega’s echt iets opbouwen. 

Enecogen heeft de afgelopen periode flink geïnvesteerd in de toekomst. Er heeft vorig jaar (2018) groot onderhoud plaatsgevonden en er is een voor Nederland heel belangrijke zogenaamde Blackstartvoorziening gebouwd. Deze voorziening – een soort enorme noodstroomgenerator – zorgt ervoor dat het hoogspanningsnet weer snel onder spanning komt in het geval er in Nederland een totale stroomuitval plaatsvindt. 

Ook nu in 2019 en in de komende jaren blijven wij fors investeren in het nog verder verhogen van de betrouwbaarheid van onze mooie en schone centrale. Naast de techniek vraagt die hoge betrouwbaarheid om goede en gekwalificeerde vakmensen.

Enecogen bestaat nu uit 38 enthousiaste en trotse medewerkers en we zijn blij ons team met maar liefst zes nieuwe collega’s te mogen uitbreiden. Heb jij interesse in de wereld van energie, wil je een rol spelen in de energietransitie en werken bij een jonge energiecentrale die de komende jaren een belangrijke positie in het energiesysteem heeft? En heb je kennis en ervaring als Operations Support Engineer, Technician/Werkvoorbereider of Operator Werktuigkundige? Kies één van onze vacatures en lees dan snel verder voor meer informatie en stel jezelf aan ons voor!

Hiernaast zie je of Enecogen actuele vacatures heeft. ====>>

afbeelding1afbeelding2afbeelding3

terug naar overzicht