Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Bosch Transmission Technology B.V. - Kwaliteit sinds 1886

Bosch is een kerngezond bedrijf en staat al meer dan 125 jaar voor kwaliteit. De oprichter, Robert Bosch, was een strategisch ondernemer die ervan overtuigd was dat kwaliteit en technologisch hoogstaande producten de sleutel naar het succes vormen. 

Vandaag de dag worden hier nog steeds geen concessies aan gedaan. Dat zie je terug in onze innovatieve technologie én de wijze waarop wij onze klanten daadwerkelijk van dienst zijn met uitstekende service en support, ook na de aankoop van een product. We zeggen niet voor niets ‘invented for life’. 

Werken bij Bosch betekent deel uitmaken van een toonaangevend technologisch en dienstverlenend bedrijf. Wereldwijd opereren wij in meer dan 150 landen. In 2014 werkten ongeveer 281.000 mensen bij Bosch en zorgden we gezamenlijk voor een omzet van 46,1 miljard. Bosch is een private onderneming. Dit betekent dat we financieel onafhankelijk zijn, ons op de lange termijn richten en investeren in de toekomst. 

Bosch Packaging Technology B.V. in Schiedam is een middelgrote en wereldwijd opererende organisatie die behoort tot de Bosch divisie verpakkingstechniek. Al meer dan 50 jaar zijn wij de specialist op het gebied van horizontale verpakkingsoplossingen. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren hightech verpakkingsmachines voor met name de voedings- en zoetwarenindustrie. Wij monitoren constant de veranderende marktvraag – en trends en optimaliseren naar aanleiding hiervan onze portfolio. Vandaag de dag werken er ongeveer 130 medewerkers in Schiedam. Onze vestiging werkt nauw samen met andere vestigingen binnen de Bosch Packaging Technology divisie (30 locaties in meer dan 15 landen).

Kijk hiernaast voor actuele vacatures bij Bosch Transmission Technology B.V. >>>

terug naar overzicht