Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Berkman Forwarding BV -

BERKMAN SINDS 1903
Heden ten dage is Berkman Forwarding B.V. gegroeid tot een middelgrote expediteur met eigen kantoren in China, Vietnam, India, U.S.A. en werkt in andere landen samen met betrouwbare en gerenommeerde agenten. 

Door steeds in te springen op de wensen en eisen van haar klanten is Berkman Forwarding B.V. in staat een zeer omvangrijke en betrouwbare service aan te bieden die zich niet alleen beperkt tot het verzorgen van uw verschepingen en/of transporten maar ook tot een "totaal logistiek concept".

Hierbij maakt eigen warehousing en een snelle en professionele afwikkeling van de douane formaliteiten door ons team van declaranten vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel uit.

Kun jij prestatiegericht en klantgericht werken en ben je op zoek naar een uitdagende baan? Dan is werken bij Berkman Forwarding echt iets voor jou!.              

Kijk hiernaast voor onze actuele vacatures >>>

terug naar overzicht