Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

ABB - ABB

ABB is met haar divisies Power Products en Power Systems wereldwijd een van de grootste leveranciers op het gebied van transmissie en distributie van elektrische energie. Haar activiteiten bevinden zich voornamelijk op het gebied van verkoop van producten en systemen, het installeren en het onderhoud van deze producten en systemen. 

De divisie Power Products bedient de energie- gas- en waterindustrie alsmede de industriële, commerciële bedrijven en EPC contractors met een breed assortiment aan producten, systemen en diensten op het gebied van energiedistributie. 
Binnen deze divisie draagt de afdeling service zorg voor alle onderhouds- en service gerichte werkzaamheden. Het gaat hierbij om energietechnische installaties van laag- tot en met hoogspanning inclusief bijbehorende protection & control systems.

Kijk hiernaast voor actuele vacatures bij ABB.
afbeelding1

terug naar overzicht